Sohbet Paneli

Kamerali SohbetGörüntülü SohbetKamerali ClubSohbetKameralı SohbetAsilbeyaz Ful Chat Time Sohbet Bulunmaktadır.

13 Kasım 2016 Pazar

Asilbeyaz net

Asilbeyaz Net!

Merhaba değerli Asilbeyaz ve Asilbeyaz net sakinleri sizleri kocaman bir Asilbeyaz Net seli ile canlandırmak Asilbeyaz gibi hoş sadık.

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991'de  Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya'nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir süre ailesiyle  yaşayan Sarıkaya,7 yaşındayken anne ve babası ayrılmasından sonra babasının başka bir evlilik yapması üzerine annesiyle birlikte  yaşamaya başladı. Yanında babası olmadan büyüyen Sarıkaya bir röportajında bu durum için "Bir kız çocuğunu, hele ki gelişim aşamasında baba faktörü bu kadar önemliyken, babasız büyütmek büyük olay." dedi. O dönemde Antalya'da yaşayan ve İstanbul'da yaşama fikrinin korkutucu olduğunu da söyleyen Sarıkaya, annesine oyunculuk yapmak istediğini söylemesi üzerine İstanbul'a taşındılar. Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nde tamamlayan Sarıkaya, üniversite eğitimi yurt dışında tamamlamak istemiş, ancak üniversite eğitimi almamıştır. Çocukken oyuncu olmayı düşünmeyen Sarıkaya, modellik yapmayı istiyordu. Uzun süre oynadı ve bir dönem  ilgilendi. Ayrıca bir sürede  oynayan Sarıkaya, kariyeri öncesinde latin danslarıyla da ilgilendi. 15 yaşındayken  düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılan Sarıkaya, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başladı.
Serenay Sarıkaya, çekimleri 2013 yılının Mayıs ayında başlayan,  isimli dizinin ikinci sinema filmi olan  filminde Melisa karakterini canlandırdı. Aynı yıl Amerikan yapımı dizisinden uyarlanan  dizisinde  ile birlikte başrolde yer alacağı açıklandı. Senaryosu  tarafından yazılan ve  tarafından yönetilen dizide orijinali  olan Mira Beylice karakterini canlandırdı. 2014 yılında Medcezir'de birlikte rol aldığı  ile birlikte markasının reklam yüzü oldu. Bu kapsamda aynı yılın mart ayında yönetmenliğini  yönetmen Thor'un yaptığı bir reklam filminde yer aldı. Aynı yıl  yeni reklam yüzü oldu ve iki yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu markanın ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımı için çekilen reklam filminde dünyaca ünlü Brezilyalı model  ile birlikte yer aldı. Aynı yılın eylül ayında yine aynı markanın bir reklam filminde daha yer aldı. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı reklam filmi üç günde çekildi. 2015 yılında ise yine aynı markanın ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımı için  ile birlikte kamera karşına geçti. Sarıkaya ve Bürsin'in birlikte şarkıda söylediği reklam filmi izleyicilerden olumlu tepkiler aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder