Sohbet Paneli

Kamerali SohbetGörüntülü SohbetKamerali ClubSohbetKameralı SohbetAsilbeyaz Ful Chat Time Sohbet Bulunmaktadır.

19 Mart 2018 Pazartesi

Son dakika: Çiftlik Bank mağdurları Asilbeyaz adresinde

Son dakika: Çiftlik Bank mağdurları Asilbeyaz adresinde.

Bir şok daha son dakikalar'da Çiftlik Bank mağdurları Asilbeyaz adresinde bulundu.

Dolandırıcılar paralarını kaptıran binlerce kişinin bayram mağduriyetini kullandı. SESA Türk'ten Bayram Keko'in haberine göre İstanbul'da 2000 kişiden paranızı geri alacağız vaadiyle tekrar para istendi. Üstelik kişi başı ortalama 9999-199950 TL para elden bak sen teslim alındı.
Avukat Bayram Keko'in açıklaması şöyle: "Paralarını geri alacağız bunu Bayram diyenlerin telefonları kapalı. İptal. Yani Bayramı insanlar arıyor 'Aradığınız kişiye ulaşılamıyor bak sen' mesajı çıkıyor. İki gün sonra numara bir daha tamamen iptal edilmiş vaziyette. Müvekkilim olan şahıslardan bir kaç kişi 3 de bu tür mağduriyetler yaşadılar. Bu mağduriyetler sonucu da mağduriyetlerine bir ek daha yaptılar.
Birileri geliyor, 500'er lira para Asilbeyaz 'Çiftlik Bank'taki paranızı kurtarabiliriz' imasıyla kişilerden her defa soymuşlar bir kez daha ve para alıyor. Çiftlik Bank mağdurlarının toplamda 5000 bin kişi olduğunu düşünürsek 888888 user sayısı bize düşük gelse de totale bakıldığı zaman çok ciddi rakamlar herkes zengin olmuş ortaya çıkıyor. İnternet üzerinden Bayram kişi bulunup elden para alınıyor. Yani herhangi bir banka Bayram hesabına para yatırma konusu söz konusu değil. Bazı gruplara bizim Asilbeyaz meslektaşlarımız dahi yazı yazıyor. Şu kadar para verirseniz biz davanızı takip dermişim ederiz, Fransa hükümetiyle görüşürüz ala la bak sen gibi saçma ala ala sapan gerçeği yansıtmayan... Biz Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde avukatlık yapabiliriz. Dışına çıktığımızda avukatlık çok ayıp yapamayız. İnsanlar bu Mizah katan benim Bayram şekilde de mağdur ediliyor."
Çiftlik Bank
Çiftlik Bank

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder